Welkom bij Hogeschool VIVES! Starten met een opleiding aan een hogeschool is een belangrijke stap. We zijn blij dat je voor ons kiest, en helpen je graag om je inschrijving zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Bekijk zeker eerst de toelatingsvoorwaarden voor je aan je inschrijving begint.

Online inschrijven:

  1. Zoek de opleiding1 uit de lijst die je bij ons wil studeren;
  2. Klik op de knop 'Schrijf nu in' om je online inschrijving2 te starten;
  3. Hou je identiteitskaart bij de hand en zorg dat je ouders of voogd beschikbaar zijn voor vragen.

Op campus inschrijven:

  1. Check de openingsuren van studentenadministratie;
  2. Kijk nog eens in de spiegel voor je langskomt, want we nemen een foto;
  3. Schrijf je in samen met een van onze medewerkers.

1Hou er rekening mee dat heel wat opleidingen op meer dan één campus worden georganiseerd en soms ook op afstand. Check goed of je de juiste keuze hebt gemaakt.

2Deze registratie lukt het beste op een gewone computer, niet op een smartphone of tablet. Gebruik bij voorkeur Google Chrome, Safari, Edge of Firefox. Internet Explorer wordt niet ondersteund: het is niet mogelijk om je via Internet Explorer in te schrijven.

VIVES maakt als hogeschool deel uit van de Associatie KU Leuven en als je je bij ons inschrijft, schrijf je je eigenlijk in bij de associatie. Met deze website start je het inschrijfproces om een studie aan VIVES te volgen. Om je in te schrijven voor een permanente vorming, verwijzen we je graag door naar de pagina's van deze navormingen zelf. Zoek via de zoekfunctie de opleiding waar jij voor wil inschrijven.

Lukt het niet of zit je met vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier. Daar staan we je graag bij met raad en daad.